Ara Llibres | Catàleg | Vull un pis!
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Vull un pis!
Autoria:

Toni Lòpez Doñaque

Data de publicació:

15/05/2004

ISBN:

9788496201248

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

128

Vull un pis!

Toni Lòpez Doñaque

Has conegut la teva parella ideal i heu decidit comprar un pis. Estàs cansat de viure amb els pares i vols comprar un apartament al centre de la ciutat. Acaba de néixer la vostra segona filla i el pis se us ha quedat petit. Però és tan complicat i car el procés de compravenda! Amb aquesta guia comprar pis serà bufar i fer ampolles. Aprendreu a desxifrar els anuncis dels diaris, coneixereu tots els secrets de la negociació, descobrireu els avantatges de viure al centre o als afores de la ciutat. En definitiva, tindreu a l'abast totes les eines perquè comprar i vendre sigui tan fàcil que, quan estigueu asseguts al sofà de la vostra casa nova, us sentiu orgullosos de la compra que heu fet.

Toni Lòpez Doñaque

(Barcelona, 1973) Fa 12 anys que treballa al sector immobiliari. Ha viatjat arreu d'Espanya per agències com Fincas Turó, Auguste Thourard i Focardell. És director del departamnet industrial de Forcadell i col·labora a diversos mitjans de comunicació com a assessor immobiliari.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: