Ara Llibres | Catàleg | El Secret més ben guardat 2n volum
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El Secret més ben guardat 2n volum
Autoria:

Marc Casabosch

Gènere:

Gastronomia i oci

Data de publicació:

28/08/2008

ISBN:

9788492406272

Format:

16,8 x 22,9

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

160

Tags: Bolets

El Secret més ben guardat 2n volum

Marc Casabosch

Després de l’èxit aclaparador d’ El secret més ben guardat arriba un segon volum amb nous boscos i més rutes. A El secret més ben guardat 2n volum hi trobareu més d’una vintena de nous itineraris repartits majoritàriament per Catalunya, amb la incorporació d’alguns indrets molt propers que són de descoberta imprescindible. A les rutes hem inclòs explicacions detallades dels millors boscos i racons, els secrets de cada zona, fotografies i comentaris de les experiències personals de l’autor, els bolets més habituals i els millors mesos de l’any per trobar-los.

“No hi ha secrets que valguin en una afició que fa feliç tanta gent. Des d’aquest moment, els nostres racons també són vostres.” Marc Estévez

Marc Casabosch

Nascut a Barcelona, fa anys va emprendre una aventura: autotrasplantar-se per poder cultivar una vida senzilla en plena natura. Actualment, viu ben arrelat en una masia del Solsonès amb la seva família, gallines incloses. Comunicador, autor i formador per passió, la seva intensa trajectòria vital i professional li ha permès abraçar i connectar els àmbits de l’agroecologia, la gastronomia, la geografia i el medi natural, i centrar-se després en la divulgació de tot allò que aprèn i desaprèn pel camí. Inconformista i creatiu, els seus llibres són èxits de vendes any rere any, amb títols com Un hort per ser feliç (Ara Llibres, 2012), Deliciosa Natura (Cossetània, 2013), El gran llibre dels bolets (Ara Llibres, 2014), Setas al descubierto (Now Books, 2010) o els dos volums d’El secret més ben guardat (Ara Llibres, 2007 i 2008), entre molts altres. Cuina, escriu, imparteix cursos pràctics, participa en xerrades, col·loquis, debats i col·labora amb els principals mitjans de comunicació del país. Un dels seus projectes més recents és Castell de Ceuró (www. ceuro.cat), un petit hotel rural d’ecoturisme des d’on reivindica, justament, el valor de la cuina saludable, compromesa amb l’entorn, com a eina transformadora de la societat en què vivim.


Instagram: Casabosch

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí




Temes d'interès: