Ara Llibres | Catàleg | Receptes per arribar a final de mes
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Receptes per arribar a final de mes
Autoria:

Enriqueta Mercadé

Gènere:

Gastronomia i oci

Data de publicació:

16/09/2008

ISBN:

9788492406760

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

168

Tags: Cuina

Receptes per arribar a final de mes

Enriqueta Mercadé

Qui ha parlat de crisi? Receptes per arribar a final de mes és un llibre de cuina senzilla, barata i de qualitat. Aquest llibre t’ensenyarà a parar la taula amb un àpat digne de reis amb el pressupost d’un servent i t’explicarà què pots fer amb el que sobri: res no es llença, tot es pot reciclar! S’hi inclouen receptes per a tots els gustos i colors: sopes, amanides, verdures, carns, peixos, pastes, llegums, arrossos, ous i aus. I no ens oblidem de les postres casolanes més suculentes i dels petits refrigeris per matar el cuc. Fins i tot hi trobaràs idees d’allò més bones per sorprendre els teus amics quan vinguin a sopar! Amb il•lusió i ganes de cuina podreu preparar plats de primera sense gastar gaires cèntims. Un receptari que realment mira per la teva butxaca!

Enriqueta Mercadé

(Barcelona, 1942 - Castellterçol 2010). Filla de pare mestre, als dos anys va a parar a Castellterçol. Fou la primera dels set germans que vindrien després. A Castellterçol, en una escola rural unitària, va fer la carrera de mestre i va anar set anys al Seminari de Vic a aprendre llatí i grec. El seu pare, mestre de més de seixanta alumnes, va necessitar la seva ajuda per fer els batxillers de lletres. L’any 1964 surt a concurs la plaça de bibliotecària de Castellterçol i passa a ser-ne la titular fins a l’any 1999, 35 anys a la biblioteca. Prejubilada als cinquanta-set anys i «cul inquiet», busca una sortida al terror de la jubilació i aprèn a l’Escola de La Garriga l’ofici de vitraller. Diplomada en dansa per la UAB, va ser directora de l’Esbart Rosa d’Abril fundat pels seus pares l’any 1946. I cuinar...? Va cuinar per a una colla de nou des de ben jove. Després ha cuinat per als amics, i fruit d’això, amb la Josefa Contijoch van escriure dos llibres: Receptes per estimar (2003) i Més receptes per estimar (2007) d’Ara Llibres. Continuant amb les receptes, al 2009 publica Receptes per arribar a final de mes (Ara Llibres).

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: