Ara Llibres | Catàleg | Apàtrides, incultes i (de vegades) analfabetes
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Apàtrides, incultes i (de vegades) analfabetes
Autoria:

Patrícia Gabancho

Gènere:

Actualitat

Data de publicació:

18/09/2008

ISBN:

9788492406739

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

144

Tags: Llengua , Catalunya

Apàtrides, incultes i (de vegades) analfabetes

Patrícia Gabancho

Per fi algú s'atreveix a posar per escrit el que molts pensen des de fa temps: Catalunya té un problema greu amb l'educació. La periodista Patrícia Gabancho exposa i analitza els coms i els perquès de la situació educativa al nostre país. "De vegades, la societat assenyala els defectes i les mancances sense ser conscient de ser la causa d’allò que critica. Tota societat té l’educació que es mereix. Però, alhora, no es pot pretendre canviar la societat a millor sense millorar el nivell educatiu. Les mirades, doncs, no només s’han d’adreçar al món educatiu i els seus responsables, sinó també a nosaltres mateixos, ciutadans d’un país en construcció. Perquè en algun moment, més d’hora que tard, haurem d’aconseguir que el peix deixi de mossegar-se la cua."

Patrícia Gabancho

(Buenos Aires, 1952) És periodista i escriptora catalana. Nascuda a Buenos Aires, es trasllada a Barcelona un dia abans de complir 22 anys. Ha publicat llibres sobre temes culturals (teatre, tango, literatura), història i urbanisme, especialment centrats en la ciutat de Barcelona i el fet urbà. Entre els nombrosos llibres publicats, destaquen: Carta a la societat catalana sobre la immigració, La postguerra cultural a Barcelona (1939-1959), La batalla de l'Estatut i El preu de ser catalans. Una cultura mil•lenària en vies d'extinció.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: