Ara Llibres | Catàleg | L'amor a Venècia
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
L'amor a Venècia
Autoria:

Joaquim Pijoan

ISBN:

9788492406586

Format:

14,8 x 23

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

224

L'amor a Venècia

Joaquim Pijoan

La nova i esperada novel·la de Joaquim Pijoan, un autor amb un estil innovador i una riquesa literària excepcional. Un fascinant viatge a través de la creació artística, l'exili, l'amor i l'existència mateixa. Brillant.El relat íntim d'un escriptor a l'abisme.

Josep Vicenç, deconcertat davant la sobtada mort del seu pare i fart dels tràmits burocràtics als quals s'ha d'enfrontar, decideix perseguir el somni perdut i escapar d'un país, el nostre, que es troba fred i superficial. A Nova York es retroba amb el seu germà Aleix i amb els seus propis fantasmes, amorosos, polítics i religiosos. Una història d'amor fins al final.

Joaquim Pijoan

Joaquim Pijoan (Santa Cristina d'Aro, 1948) és pintor i escriptor. La pintura i la cultura japonesa són les seves grans passions, però han estat dos premis literaris que l'han donat a conèixer entre el gran públic: el Premi Documenta amb la novel·la Somni i , en especial, el Premi Sant Jordi 2006 amb la novel·la Sayonara, Barcelona.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: