Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El millor lloc del món és aquí mateix
Autoria:

Care Santos, Francesc Miralles

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

09/10/2008

ISBN:

9788493660345

Format:

14,8 x 23,3

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

160

El millor lloc del món és aquí mateix

Care Santos, Francesc Miralles

L'Iris està destrossada per la mort dels seus pares. Una tarda grisa en què el món sembla no tenir cap sentit ensopega amb un cafè del qual penja un rètol que diu "El millor lloc del món és aquí mateix". Decideix entrar-hi i allà coneix en Luca, amb qui conversarà durant sis tardes seguides en diferents taules on succeeixen coses meravelloses.

Entre aromes de xocolata, l'Iris s'enamora d'en Luca fins que el setè dia no apareix pel cafè. Aleshores comença una cerca que i desvelarà un passat enigmàtic i li capgirarà la vida, i també la visió del món.

Care Santos

(Mataró 1970) És escriptora i periodista. Ha guanyat alguns dels més importants premis de literatura per a joves, terreny en el que compta amb milers de lectors. Entre les seves novel·les per a adults destaca La muerte de Venus (Finalista del Premi Primavera 2007)

Vegeu tots els seus llibres >

Francesc Miralles

Francesc Miralles (Barcelona, 1968) és escriptor, músic i periodista especialitzat en psicologia. És autor d'El millor lloc del món és aquí mateix (Amsterdam, 2008), Tant de bo fossis aquí (Amsterdam, 2009), amor en minúscula (Amsterdam, 2010) i coautor d'El laberint de la felicitat (Ara Llibres, 2007), entre molts altres títols.
És especialista en psicologia i espiritualitat, a banda d’autor de les novel·les Amor en minúscula i Tant de bo fossis aquí, entre molts altres llibres. Escriu articles a les revistes Integral i a El País Semanal, i treballa com a guionista de ràdio i televisió.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: