Ara Llibres | Catàleg | L'espai immens. Quaderns de Namíbia
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
L'espai immens. Quaderns de Namíbia
Autoria:

Joan Barril, Vicenç Villatoro

ISBN:

9788493660314

Format:

14,8 x 23,3

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

176

L'espai immens. Quaderns de Namíbia

Joan Barril, Vicenç Villatoro

Dos grans escriptors catalans, Joan Barril i Vicenç Villatoro, ens desvetllen la seva fascinació per un indret secret: Namíbia. Molt més que un quadern de viatge. Una obra sentimental, única i probablement irrepetible.

Namíbia és per als autor més que un territori real, és un petit paradís de reflexió. Després de dos viatges al país africà, Joan Barril convenç Vicenç Villatoro d'anar-hi. Hi va, i el paisatge i la buidor el porten a omplir, de versos, contes i pensaments, algunes planes. Mesos després, Joan Barril li segueix el rastre i li respon des del lloc dels fets. La juguesca continua un cop a casa. És aquesta que teniu a les mans. 

Joan Barril

(Barcelona, 1952 - Barcelona, 2014) Va ser director del setmanarai El món i va col·laborar a El País, La Vanguardia i El Periódico. Dirigia i presentava cada dia El cafè de la República a Catalunya Ràdio i el programa Qwerty a BTV. De la seva obra literària, cal destacar Un submarí a les estovalles, Condició de pare, Parada obligatòria (Premi Ramon Llull, 1998), Gairebé una paraula, Tots els ports es diuen Helena (Premi Ramon Muntaner 1998 de literatura juvenil), Certes Mentides (Premi 23 d'abril 2002) i Sobre l'amor (2007).

Vegeu tots els seus llibres >

Vicenç Villatoro

Vicenç Villatoro és periodista i escriptor. És autor de les novel·les Evangeli gris, Premi Sant Jordi 1981, L'ofici de mirar i La mirada del vampir, i també dels assajos L'engany i Reacciona Catalunya publicats per Ara Llibres.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: