Ara Llibres | Catàleg | Las 13 claves de la suerte
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Las 13 claves de la suerte
Autoria:

Xavier Gabriel

Gènere:

Creixement personal

Data de publicació:

20/11/2008

ISBN:

9788493660246

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

128

Las 13 claves de la suerte

Xavier Gabriel

La ilusión y el optimismo te harán tocar las estrellas, cumplir uno de tus mil sueños posibles. Cuando hayas triunfado, alguien te dirá que has tenido suerte. Dale la razón, pero no te lo creas. Si has ganado es porque fuiste valiente, porque te asomaste al precipicio sin miedo a hacerlo mal (o demasiado bien). No confiaste en nada más que en tu intuición, porque nunca has esperado nada de nadie, porque querías saber qué significa recibirlo todo de uno mismo. ¡Lo seguirás consiguiendo!

Entonces descubrirás, como hice yo, que la suerte no existe.

Xavier Gabriel

Xavier Gabriel Lliset (Sort, 1957) és el loter més famós del món, a més d'un emprenedor polifacètic i transgressor. Després d'introduïr-se en sectors relacionats amb la joieria, la banca l'hosteleria i la construcció, va crear la primera empresa d'esports d'aventura d'Espanya i va viatjar a l'Amazones, d'on van sortir importants espots de televisió i sèries documentals. Després va fundar la seva gran il·lusió, La Bruixa d'Or, l'administració de loteria més important de l'Estat.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: