Ara Llibres | Catàleg | La Maternitat d'Elna en imatges
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La Maternitat d'Elna en imatges
Autoria:

Assumpta Montellà

ISBN:

9788492406265

Format:

23 x 22,5

Enquadernació:

Tapa dura amb sobrecoberta

Núm. de pàgines:

176

La Maternitat d'Elna en imatges

Assumpta Montellà

La Maternitat d'Elna en imatges és l'àlbum de fotos d'Elisabeth Eidenbenz, la jove mestra suïssa que va salvar d'una mort segura 597 nadons, fills dels exiliats republicans que malvivien en els camps e refugiats del sud de França. Una història profundament commovedora, de la qual s'han fet versions en cinema, teatre, amb 15.000 exemplars venuts en català, traduccions al castellà i al xinès, i fins i tot més de setanta nenes que es diuen Elna, un nom que ja és tot un símbol de generositat. 

Assumpta Montellà

Assumpta Montellà va néixer a Mataró el 1958 i és historiadora. El seu primer llibre, La Maternitat d’Elna (Ara Llibres, 2005), ha aconseguit un èxit rotund de crítica i públic; ha estat traduït al castellà i al xinès, s’ha adaptat al teatre, a la televisió i properament al cinema, i ha esdevingut un fenomen social. Fins i tot hi ha desenes de nenes que duen el nom d’Elna en honor de l’emotiva història de la Maternitat. El setè camió (Ara Llibres, 2007), el seu segon llibre, traduït també al francès, ha estat un altre èxit de vendes, igual que Contrabandistes de la llibertat (Ara Llibres, 2009) i El silenci dels telers (Ara Llibres, 2012). També és autora del volum il·lustrat La Maternitat d’Elna en imatges, amb les fotografies de l’àlbum personal d’Elisabeth Eidenbenz, i de l’obra Elisabeth Eidenbenz. Més enllà de la Maternitat d’Elna.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: