Ara Llibres | Catàleg | Doctor, parlem? Metges i malalts: un diàleg difícil però imprescindible
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Doctor, parlem? Metges i malalts: un diàleg difícil però imprescindible
Autoria:

Dr. Jordi Desola

Data de publicació:

10/07/2008

ISBN:

9788492406654

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

272

Doctor, parlem? Metges i malalts: un diàleg difícil però imprescindible

Dr. Jordi Desola

Teniu a les mans tot un esdeveniment editorial: per primera vegada un metge desvela tots els seus pensaments, neguits, recomanacions i conclusions a propòsit de la comunicació i les relaciones entre pacients i metges. El Dr. Jordi Desola, avalat per més de trenta anys d'experiència, i d'una manera clara, entenedora i amena, reflexiona sense alliçonar ningú sobre la necessitat d'un bon diàleg per millorar els diagnòstics, per sentir-nos millor com a pacients, per fer una bona praxi mèdica.

"Ens cal fomentar el diàleg. Ens cal aclarir quins són els nostres problemes. Es cal donar al metge una informació acurada. Ens cal donar als malalts una informació més intel·legible, clara i adequada a la realitat".

Dr. Jordi Desola

(Barcelona, 1947) És llicenciat en Medicina per ls Universitat de Barcelona (1972) i doctor per la Universitat Autònoma de Barcelona (1987)). Té els títols d'especialista en Medicina Interna (Barcelona, 1976), en Medicina de Treball (Barcelona, 1979) i en Medicina de l'Esport (Montpeller, 1984). Ha cursat estudis de malalties infeccioses a Londres i Oxford, i de medicina hiperbàrica a Marsella i París. Ha fet conferències mèdiques a més de deu països. És director del departament mèdic del CRIS i dela seva Unitat de Terapèutoca Hiperbàrica des del 1976, i alhora, és metge d'assitència primària des del 1978, primer de l'INSALUD i després de l'Institut Català de la Salut (ICS). És col·laborador del programa "Versió Rac 1" de Toni Clapés.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: