Ara Llibres | Catàleg | El Fotògraf
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El Fotògraf
Autoria:

Òscar Palazón

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

17/07/2008

ISBN:

9788492406548

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Tapa dura amb sobrecoberta

Núm. de pàgines:

208

El Fotògraf

Òscar Palazón


Una història esgarrifosa basada en fets reals amb un final sorprenent.

L'Enric recupera d'un antiquari un quadern de viatge que li canviarà la vida. El dietari revela una informació espantosa: la història d'en Sebastià, un català que va ser obligat a filmar presos i oficials nazis en posicions eròtiques al camp de concentració de Mauthausen. L'Enric, un apassionat de la fotografia, vol fer justícia i, a partir de les pistes que li proporciona el quadern, comença la recerca. La seva investigació, però, aviat toparà amb impediments i de mica en mica descobrirà que la realitat pot ser molt variable i que tothom no és qui sembla.


Òscar Palazón

(Lleida, 1969) És professor de secundària, escriptor i traductor. Ha estat guanyador i finalista d'una trentena de premis literaris arreu dels Països Catalans i ha publicat relats i poemes en diversos llibres col·lectius. És autor del poemari Atles de la memòria i la novel·la Un rostre que no és meu. Col·labora en diferents publicacions periòdiques amb entrevistes i articles de temàtica literària.

També manté actiu un bloc anomenat "El vertigen del trapezista" (http://elvertigen.blogspot.com). Viu a les Borges del Camp.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: