Ara Llibres | Catàleg | La Conciencia que quema
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La Conciencia que quema
Autoria:

Eudald Carbonell i Roura

Traducció:

Pepa Arcas

Data de publicació:

29/11/2008

ISBN:

9788493660239

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

168

La Conciencia que quema

Eudald Carbonell i Roura

De nuevo, nuestro investigador con más prestigio internacional nos describe de manera magistral cómo se ha formado nuestra conciencia y de qué manera podemos entender la socialización para intervenir decisivamente en la construcción de una nueva especie a partir del conocimiento empírico, la autocrítica, la razón y la lógica: "La conciencia operativa nos abre las puertas a una realidad inconmesurable y nos da la posibilidad de aprender y de actuar de forma más humana. Tenemos que aprovechar las adquisiciones que la selección natural y la cultura nos ofrecen para mejorar y hacer crecer la conciencia crítica. La evolución continua es imparable. Ahora lo necesario es una revolución de especie.".

Eudald Carbonell i Roura

Eudald Carbonell i Roure (Ribes dde Freser, 1953), és doctor en Geologia de Quaternari per la Universitat Pierre i Marie Curie, París VI (1986), i l'any 1988 va obtenir el títol de doctor en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona. 

Actualment és l'investigador principal del Grup d'Autoecologia Humana del Quaternari de la Universitat Rovira i Virgili i el director de l'Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) i catedràtic de prehistòria a la Universitat Rovira i Virgili.

Ha publicat més de deu llibres entre els quals destaquen El naixement d’una nova consciència, La consciència que crema i El sexe social, publicats a Ara Llibres. Ha protagonitzat l’exitós programa de TV3 Sota terra.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: