Ara Llibres | Catàleg | El Pirineu perdut
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El Pirineu perdut
Autoria:

Jordi Creus

Data de publicació:

01/04/2003

ISBN:

9788493288683

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

224

Tags: Catalunya

El Pirineu perdut

Jordi Creus

El Pirineu perdut us proposa un viatge diferent i inolbidable a un món que està a punt de desaparèixer. Des dels remeis ancestrals fins a la feina de les farguees o les serradores, passant per les fires, les fàbules, les llegendes i les festes populars, aquest llibre és un homenatge a la gent de muntanya, a tots aquells que van viure amb plena normalitat lluny del nostre món aculturat i globalitzat.

El llibre conté 25 itineraris inèdits, que us permetran descobrir diverses zones del Pirineu, ple encara de referències i de records d'un passat quasi vençut per la irrupció demolidora de la modernitat.

Jordi Creus

(Tremp, 1964) És llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona. Ha col·laborat en diverses publicacions, com ara Descobrir Catalunya, Lo Raeir o El Temps. És autor de la novel·la negra Amb dos manilles i un as, botifarra faràs. Els seus darrers llibres han estat El Pirineu perdut (Ara Llibres, 2003), Memòria dels Pirineus (Ara Llibres, 2004) i Història de Catalunya al revés, juntament amb Francesc Ribera "Titot".
Ha estat director de la revista de divulgació històrica Sàpiens i actualment és Director general de Sàpiens Publicacions (Sàpiens, Cuina, Descobrir i la revista dels Súpers)

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: