Ara Llibres | Catàleg | Mil sols esplèndids
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Mil sols esplèndids
Autoria:

Khaled Hosseini

Traducció:

Beatriu Cajal

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

15/10/2007

ISBN:

9788493660321

Format:

14,8 x 23,3

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

366

Mil sols esplèndids

Khaled Hosseini

Avalada per un èxit internacional sense precedents, arriba Mil sols esplèndids, un clàssic dels nostres temps. Impossible no llegir-la.

L’excepcional història d’una amistat i d’un amor indestructible durant tres dècades de la història d’Afganistan. Un extraordinari relat de la vida de dues generacions de personatges units tràgicament per la guerra, de l’amistat entre dues dones, la Mariam i la Laila, d’un amor que sobreviu a totes les adversitats. Amb la invasió soviètica, amb la guerra, amb els talibans, amb l’arribada dels americans, com a teló de fons. I la seva lluita per trobar la felicitat, per sobreviure.

Què n'han dit?

“Extraordinària” Time

“Poderosa” The Washington Post Book World

“No decebrà els seus nombrosos fans”The Guardian

Khaled Hosseini

Khaled Hosseini va néixer a Kabul, Afganistan, l’any 1965. Quan tenia 11 anys la seva família es va traslladr a viure temporalment a París, però el cop d’Estat comunista i la invasió soviètica a l’Afganistan els van forçar a demanar asil polític als Estats Units. A Califòrnia, es va graduar en biologia i medicina, al mateix temps que va iniciar-se en la literatura. El 2003 va publicar la seva primera novel·la, El caçador d’estels, i, després d’un èxit espectacular, el 2007 la va seguir Mil sols esplèndids. Juntes han venut més de 15 milions d’exemplars. Actualment, Khaled Hosseini col·labora amb l’Agència de Refugiats de les Nacions Unides (USHCR) i està treballant en una nova novel·la.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: