Ara Llibres | Catàleg | 501 llocs que has de conèixer abans de morir
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
501 llocs que has de conèixer abans de morir
Colecció:

501

Autoria:

César Barba, Sergi Ramis

Gènere:

Gastronomia i oci

Data de publicació:

15/01/2009

ISBN:

9788492552054

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

168

Tags: Coneixement , Catalunya

501 llocs que has de conèixer abans de morir

César Barba, Sergi Ramis

Les 501 propostes que trobareu en aquest llibre són el resultat de la tria de dos dels millors especialistes en natura i patrimoni cultural de casa nostra. On es pot veure la sortida del sol més epectacular? Quan és la diada castellera de Santa Úrsula? Quin és el jaciment arqueològic més antic de Catalunya? Una cala verge a Eivissa? Una talla romànica? Un retaule barroc? Una degustació d'anxoves? Una processó de Divendres Sant? Un festival de jazz?

Tot això i molt més, amb la informació imprescindible, índexs detallats i consells pràctics.

César Barba

César Barba és periodista de viatges i col·laborador habitual de revistes com ara Descobrir Catalunya, Altaïr, Viajes National Geographic o Lonely Planet Magazine. A més de reportatges per a revistes i diaris ha escrit guies i llibres de viatges per Catalunya i altres racons del món. Durant la dècada de 1990 va fundar l'editorial Ecos Travel Books, dedicada a la publicació de guies de viatges.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: