Ara Llibres | Catàleg | La llibertat com a resposta
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La llibertat com a resposta
Autoria:

Lluís Recoder

Gènere:

Actualitat

Data de publicació:

23/02/2009

ISBN:

9788492552160

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

120

Tags: Política , Catalunya

La llibertat com a resposta

Lluís Recoder

Lluís Recoder, un dels polítics amb més projecció de futur del nostre país pren la paraula per primer cop. Aquest llibre és un document imprescindible per conèixer de primera mà qui és, d’on ve i cap on va Lluís Recoder, un dels homes forts de CIU i alcalde de Sant Cugat del Vallès. Un polític de perfil insòlit, extraordinari que, en els darrers anys, ha estat el cap visible d’un model de gestió exemplar.

La llibertat com a resposta repassa en primera persona els moments claus de la seva trajectòria política i vital i ens fa partícips de les seves reflexions, però sobretot ens avança els projectes de futur i els seus interessos prioritaris: el medi ambient, l’educació, l’eficàcia en la gestió dels recursos, la força del catalanisme, la lluita contra el descrèdit de la política, i ens mostra l’empenta per continuar tirant endavant un projecte d’il·lusió renovada.

 

“Estic convençut que una majoria de la societat catalana aposta per garantir el nostre progrés econòmic, que és el que ens permetrà gaudir d’un benestar generalitzat, creu en el poder creador de la iniciativa individual, sent que la identitat nacional del país és un valor a preservar, i pensa que el dret a decidir és indiscutible al segle XXI.”

Lluís Recoder

Lluís Miquel Recoder i Miralles (Barcelona, 29 de setembre de 1958), advocat i polític català ha estat alcalde de Sant Cugat del Vallès i conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Actualment, és Soci Assessor a KPMG Espanya.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: