Ara Llibres | Catàleg | Potser perquè érem nens
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Potser perquè érem nens
Autoria:

Ricard Biel

Data de publicació:

22/01/2009

ISBN:

9788493687908

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

126

Potser perquè érem nens

Ricard Biel

En una de les millors edicions del Premi J. M. Casero que recorda el jurat, s'ha imposat una obra amb una veu narrativa sorprenent i carregada de força.

Aquesta és la història d'una transformació. De la relació entre dos germans, explicada a través de la mirada innocent i a estones malèvola del príncep destronat, i del seu odi a la germana que acaba de néixer. Un naixament qu el fa prendre consciència de tot el que l'envolta: la precarietat familiar, les indidelitats i les venjances que hi tenen lloc i la seva gradua desintegració. Una història colpidora però plena de moments tendres i esperançadors, narrada amb ambició i seguretat.

Premi Just M. Casero 2008

Ricard Biel

(Badalona 1970) És llicenciat en Filologia Anglesa i traductor. Ha guanyat diversos premis de narrativa i assaig. El 2006 ja va ser finalista del premi Just M. Casero amb Llit d'espines (Emboscall, 2008) i, ho ha estat del premi El Lector de l'Odissea amb la novel·la Hem conegut un home.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: