Ara Llibres | Catàleg | Ciència a 2 euros
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Ciència a 2 euros
Autoria:

Dani Jiménez Albiac

Gènere:

Gastronomia i oci

Data de publicació:

26/03/2009

ISBN:

9788492552139

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

176

Tags: Televisió, Pràctic

Ciència a 2 euros

Dani Jiménez Albiac

Després de l'èxit espectacular de Ciència a un euro, Dani Jiménez ens presenta noves preguntes amb respostes científiques per satisfer una pila de curiositats que sorgeixen del món que ens envolta, i ens ho demostra amb experiments senzills i sorprenents que es poden fer a casa. Si voleu saber per on fan caca els arbres, per què les rodes no són quadrades, per què pengen els testicles o, simplement, si voleu lligar gràcies a la ciència, endueu-vos aquest catàleg de tafaneries científiques.

Dani Jiménez Albiac

Dani Jiménez (Barcelona, 1977) és físic i divulgador científic. Especialitzat en l'ús dels experiments com a eina d'estimulació científica, ha estat pioner en la divulgació de la ciència no formal a la televisió. En els darrers anys ha col·laborat amb CosmoCaixa Barcelona, TV3, Catalunya Ràdio, el diari Avui, la revista Nat, TVE o el setmanari Hora Nova. També és autor de dos llibres: Ciència a un euro i Ciència a dos euros. Actualment condueix el programa científic infantil Dinàmiks.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: