Ara Llibres | Catàleg | Dies d'amor i de guerra
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Dies d'amor i de guerra
Autoria:

Tahmima Anam

Traducció:

Marta Salvadó

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

09/04/2009

ISBN:

9788493687946

Format:

14,8 x 23,3

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

296

Tags: Internacional

Dies d'amor i de guerra

Tahmima Anam

Un país a punt d'esclatar. Una guerra que dividirà una nació en dues, i una mare que haurà d'afrontar la decisió més dura de la seva vida.

Pakistan Oriental, 1971. Rehana Haque prepara una festa al jardí de casa seva per als seus dos fills grans. Tot està preparat, però a l'ambient es respiren aires de canvi. Una nació atrapada entre l'esperança i el perill és a punt d'escollir el seu destí. Estudiants, dirigents polítics, tiradors de rikshaw, soldats... Tothom ha d'escollir el su bàndol; i la família de la Rehana també.

Una història de passió i de revolució, d'esperança i de fe, d'amor i de guerra. Una gran novel·la, èpica i humana, sobre la història de Bangla Desh.

Tahmima Anam

(Dhaka, Bangla Desh, 1975) va estudiar a Harvard, on es doctorà en antropologia social. Dies d'amor i de guerra és la seva primera novel·la i ja compta amb traduccions a 20 idiomes. Una estrena literària que molts crítics han comparat amb la d'autores com Kiran Desai i Monica Ali.

Guanyadora del COMMONWEALTH WRITERS' PRIZE.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: