Ara Llibres | Catàleg | Mai no és tard. 11 històries d'amor en la maduresa
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Mai no és tard. 11 històries d'amor en la maduresa
Autoria:

Jordi Cervera

ISBN:

9788492552207

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

160

Mai no és tard. 11 històries d'amor en la maduresa

Jordi Cervera

Un triangle amorós entre l’Andreu, la Marta i la Dolors. El descobriment de l’homosexualitat per part de la Marta i la Joana. L’oposició de la família del Toni a la seva relació amb la Fina. L’explosiva relació entre el Ramon i l’Empar, d’alt voltatge eròtic. La Montserrat enganyada pel Valentí...

Aquest pot semblar un llibre com qualsevol altre, però no ho és.

Jordi Cervera ha recollit, a Mai no és tard, onze històries reals que tenen com a protagonistes homes i dones vells, madurs, gent gran, com en vulgeu dir. Un recull que trenca els tòpics i ens acosta a una realitat ben propera i alhora ben desconeguda.

"L’amor, entès com una passió, com un foc que crema, s’associa sovint amb l’adolescència, amb la joventut, amb un temps on tot és neguit i rauxa, on no hi ha espai per aturar-se a meditar i qualsevol cosa és una urgència, un deliri puntual, un menjar-se l’univers, una necessitat d’engolir el món sense espera i sense matisos de cap classe. Però l’amor, la passió i els neguits de l’ànima i del cor no són només patrimoni exclusiu de les desfermades hormones adolescents i el cert és que a qualsevol edat es pot arribar a sentir la punxada del desig, la bafarada invasora dels sentiments que et trasbalsen, que t’emocionen i que et fan sentir viu. De fet, i encara que pugui semblar tot el contrari, la que els amants de la correcció del llenguatge han batejat com a tercera edat és una època ben propícia i força favorable per lliurar-se sense gaires escarafalls a l’abraçada oberta de l’amor i de les passions del cor i també, per què no, de la carn." 

Jordi Cervera

Jordi Cervera (Reus, 1959) és el responsable de literatura d'iCatfm, l'emissora multimèdia de Catalunya Ràdio. Entre d'altres, ha publicat obres com Dibuixos obscens, premi Pin i Soler 1995; Professions liberals, premi Pere Calders 1999; Fluix fluid, premi Martí i Pol 2000; Mosques, premi Ferran Canyameres 2005 i premis Brigada 21 i Lectors de Negra i Criminal a la millor novel·la negra en català del 2006; Tanta xerrameca cansa, premi de poesia Recvll de Blanes, o la novel·la gastronòmica Desig de foc. El seu bloc ha aconseguit el premi Vila de Martorell 2008 i el premi Blocs Catalunya 2008 en l'apartat de cultura. Acaba de rebre el premi Edebé de literatura juvenil per La mort a sis vint-i-cinc.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: