Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Amb els ulls tancats
Autoria:

Àngels Ponce, Miguel Gallardo

Gènere:

Creixement personal

Data de publicació:

10/07/2009

ISBN:

9788492552788

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

120

Tags: Pràctic , Coneixement

Amb els ulls tancats

Àngels Ponce, Miguel Gallardo

Aquest llibre ofereix l’oportunitat de donar als vostres fills una cosa que us agrairan tota la vida: la primera guia per ensenyar-los a pensar.

Com poden potenciar els pensaments positius i caçar els pensaments negatius, com somniar desperts per tal de definir els seus objectius, com poden vèncer els monstres de la imaginació... En definitiva, com poden potenciar el pensament optimista per assolir la felicitat. I és que el 50% de les causes del benestar són innates,el 10% depèn de la situació personal, però l’altre 40% es pot aprendre, educar i entrenar!

Un llibre il·lustrat amb activitats molt divertides per fer junts grans i petits.

Àngels Ponce

Àngels Ponce (Barcelona, 1967) és terapeuta familiar. Treballa amb pares, mares i germans de nens amb discapacitat, i també imparteix cursos i conferències a famílies i professionals. Viu amb la seva família prop de la muntanya de Montserrat.

Vegeu tots els seus llibres >

Miguel Gallardo

Miguel Gallardo (Lleida, 1955) col·labora com a il·lustrador en publicacions com La Vanguardia, El País, o The New York Times. Ha guanyat diversos premis, entre ells dos Junceda, dos SND (Society of Newspaper Design) i el Nacional de còmic de Catalunya de 2008 per Maria i jo, un llibre sobre la seva filla Maria, de dotze anys, que té autisme.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: