Ara Llibres | Catàleg | Opinió inconformista
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Opinió inconformista
Autoria:

Teresa Pàmies

Gènere:

Actualitat

Data de publicació:

01/10/2003

ISBN:

9788493288632

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

208

Tags: Periodisme , Política

Opinió inconformista

Teresa Pàmies

Opinió inconformista, una selecció dels articles de l'Avui, és un manifest a favor de les llibertats, contundent, crític - i com ella mateixa explica a la introducció-. políticament incorrecte.

Teresa Pàmies, una de les escriptores catalanes més llegides i respectades, reivindica en aquest llibre la importància de la memòria històrica, ataca sense embuts el sistema polític i econòmic que tenim, denuncia la driscriminació de la dona en molts estaments de la societat i reflexiona amb contundència i originalitat sobre moltes qüestions de la nostra vida quotidiana.

Opinió inconformista és un llibre essencial per entendre el pensament de Teresa Pàmies, expressat a través de desenes de llibres i centenars d'articles, que desperten l'interès de milers de lectos des de fa molts anys.

Teresa Pàmies

Teresa Pàmies i Bertran (Balaguer, 1919 - Granada, 2012) és una de les grans escriptores de la literatura catalana del segle XX. Ha publicat novel·les, dietaris i reportatges, sempre amb un fons autobiogràfic i de testimoni personal. La seva obra és en bona mesura el testimoni viu de la guerra civil i de l'exili. De l'any 39 fins al 71 va estar exiliada a Amèrica Llatina, Txecoslovàquia i França. De la seva extensa obra destaca Testament a Praga (que va escriure en col·laboració amb el seu pare i que va guanyar el premi Josep Pla el 1970), Va ploure tot el dia i Quan érem capitans, ambdues de 1974, i Quan érem refugiats i Dona de Pres, de 1975. Amor clandestí (1976-1998), La filla del gudari (1997), Nadal a Porto (1995), Elogi de la vellesa (2001) i Opinió inconformista (Ara llibres, 2003). L'any 2001 va ser guardonada amb el premi d'Honor de les Lletres Catalanes.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: