Ara Llibres | Catàleg | Compradors de bolets. Com trobar bolets sense perdre's pel bosc
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Compradors de bolets. Com trobar bolets sense perdre's pel bosc
Autoria:

Cecília Lorenzo Gibert

ISBN:

9788492552771

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

176

Compradors de bolets. Com trobar bolets sense perdre's pel bosc

Cecília Lorenzo Gibert

Des del revolt de la carretera comarcal on pots trobar rovellons a la venda fins a les botigues de delicatessen on hi ha els millors ous de reig, passant per les parades dels mercats fixos i ambulants, fires especialitzades... Amb dades pràctiques i informació de primera mà de totes les zones boletaires de Catalunya. El llibre que tots els amants de la cuina i dels bolets estàveu esperant!

A la fi la guia que t’explica on pots trobar bolets sense haver-los de collir!

Cecília Lorenzo Gibert

Cecília Lorenzo Gibert (Vilanova i la Geltrú, 1974) és periodista especialitzada en viatges i rutes per Catalunya. Ha escrit diversos llibres i guies, com Compradors de bolets. Com trobar bolets sense perdre's pel bosc o Viaja por Europa con poco dinero. Durant més de deu anys ha coordinat i escrit la secció "Escapades" del suplement Què fem? de La Vanguardia. És col·laboradora habitual de revistes com ara Descobrir Catalunya, Viajes National Geographic, Lonely Planet Magazine, la revista Súpers, o el suplement Viajar de La Vanguardia.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: