Ara Llibres | Catàleg | Dewey. El gatet de biblioteca que ha commogut el món
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Dewey. El gatet de biblioteca que ha commogut el món
Autoria:

Bret Witter, Vicki Myron

Traducció:

Montserrat Vendrell

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

10/09/2009

ISBN:

9788492552115

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

256

Tags: Internacional

Dewey. El gatet de biblioteca que ha commogut el món

Bret Witter, Vicki Myron

Una gèlida nit de gener de 1988, la Vicki troba un gatet abandonat a la bústia de retorn de llibres de la biblioteca pública de Spencer, a l’estat d’Iowa, on treballa. Aviat la gent de la biblioteca descobreix que en Dewey no és un gat qualsevol, sinó que es tracta d’un ésser especial que transformarà la vida de tots els que l’envolten. En Dewey s’acabarà convertint en el gat més famós del món, la seva història travessarà els oceans i arribarà fins al Japó. Una història deliciosa d’amor als llibres, als gats i a les persones que ha batut rècords arreu del món.

El llibre ha estat traduït a més de 30 llengües, se n’han venut més d’1 milió d’exemplars i Hollywood prepara l’adaptació de la història d’en Dewey al cinema amb Meryl Streep com a protagonista.

Bret Witter

Bret Witter és un coautor professional, bàsicament de llibres de no-ficció. Ha escrit 7 bestsellers del New York Times des de que va convertir-se en un escriptor a temps complet al 2007. Els seus llibres han vengut més de 2,5 milions de còpies arreu del món i s'ha mantingut a la llista dels més venuts del New York Times gairebé dos anys. Viu a Decatur, Georgia.

Vegeu tots els seus llibres >

Vicki Myron

Vicki Myron va créixer en una granja al nord-oest de l’estat d’Iowa. Va començar a treballar com ajudant a la biblioteca pública de Spencer fins a convertir-se en la directora del centre. Mare soltera, va estudiar la carrera de bibliotecària de nits i caps de setmana i es va llicenciar als 34 anys.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: