Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Un lloc incert
Autoria:

Fred Vargas

Traducció:

Anna Torcal i Salvador Company

Gènere:

Novel•la negra, Ficció

Data de publicació:

29/10/2009

ISBN:

9788493718312

Format:

14,8 x 23,3

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

328

Un lloc incert

Fred Vargas


Un nou i extraordinari cas del detectiu Adamsberg. Intel·ligent i ple de cops d'efecte mil·limètricament mesurats per generar la màxima tensió.

Què poden tenir a veure una trama de caçadors de vampirs serbis, uns misteriosos peus que apareixen a la porta del cementiri de Highgate, a Londres, i un assassinat esgarrifós en un xalet als afores de París? Amb l'ajuda de Danglard, Adamsberg comença a estirar el fil d'un cas que el portarà a recórrer mig Europa, s'acostarà als fenòmens paranormals i s'enverinarà fins a esquitxar-lo personalment.

"Els anglesos tenen en algun lloc nou cadàvers sense peus i no ho saben."

Fred Vargas

(París, 1957) Autora d’èxit internacional, és considerada la reina de la novel·la negra francesa. Apassionada de la història i l’arqueologia, activista molt crítica amb el sistema judicial i polític del seu país, l’originalitat i l’estil únic de les seves novel·les l’han consagrat arreu del món com a referent indispensable de la narrativa contemporània europea. L’Exèrcit Furiós, èxit rotund de vendes i de crítica a França, representa el seu esperat retorn després d’Un lloc incert. Altres novel·les de la mateixa sèrie, protagonitzada pel comissari Adamsberg i publicades per Amsterdam Llibres, són L’home dels cercles blaus i La tercera verge.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: