Ara Llibres | Catàleg | Un lloc incert
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Un lloc incert
Colecció:

Biblioteca Fred Vargas

Autoria:

Fred Vargas

Traducció:

Anna Torcal i Salvador Company

Gènere:

Ficció, Novel•la negra

Data de publicació:

15/10/2018

ISBN:

9788416743803

Format:

220 x 140 mm

Enquadernació:

Rústega amb solapes

Núm. de pàgines:

328

Un lloc incert

Fred Vargas

Convidat per Scotland Yard, i com a responsable màxim de la Brigada Criminal de París, el comissari Jean Baptiste Adamsberg, acompanyat del seu segon, Danglard, i del jove caporal Estalère, es troba a Londres per assistir a un congrés policial. Pura rutina i distensió. I alcohol. Però un fet excepcional pertorba el seu col·lega anglès. Disposades de cara a la porta del vell cementiri de Highgate, s’han trobat disset sabates perfectament arrenglerades. Amb els peus corresponents a dins, tallats a l’altura del turmell.

Mentre comença la investigació, la delegació francesa retorna a París, just per ser informats que un veterà periodista especialitzat en temes judicials ha aparegut brutalment assassinat. Els ecos d’aquest crim ressonen en diverses comissaries d’Europa fins arribar a un llogaret de Sèrbia, on els vampirs habiten els malsons dels vilatans.

«Fes les teves preguntes. Però no caminis pel lloc incert.»

Fred Vargas

(París, 1957). Experta en història i arqueologia, l’originalitat i l’estil únic de les seves novel·les l’han consagrada arreu del món com a referent indispensable de la narrativa contemporània europea. Amsterdam Llibres ha publicat, fins ara, sis de les seves millors novel·les: L’home dels cercles blaus, La tercera verge, Un lloc incert, L’exèrcit furiós, Temps de gel i Quan surt la reclusa, totes protagonitzades pel llegendari comissari Adamsberg. Mereixedora de nombrosos premis de prestigi, recentment li ha estat atorgat el premi Princesa d’Astúries.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: