Ara Llibres | Catàleg | Viatge màgic a l'Àfrica
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Viatge màgic a l'Àfrica
Autoria:

Jordi Llompart

ISBN:

9788493660185

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

192

Viatge màgic a l'Àfrica

Jordi Llompart

"De vegades, necessitem algú que ens ajudi a descobrir el món que hi ha entre nosaltres i les estrelles."

"Quin és el món real? Això depèn de vosaltres. Cadascú tria quin és el seu món real. Aquest és el país dels somnis, la imaginació, la màgia i les criatures màgiques."

"Als elefants els agrada molt que els llegeixin contes. Retenen a la memòria totes les històries que creen els humans i que plouen del cel. Guarden en el seu cervell la història de la humanitat."

Jordi Llompart

Jordi Llompart, productor, director de cine, escriptor i periodista, ha realitzat pel·lícules documentals de gran èxit com El misteri del Nil, per als cines Imax, o L'oblit del passat i Nòmades de la condició humana, per a Televisió de Catalunya. Durant dotze anys va dirigir i presentar els Telenotícies de TV3 i programes d'actualitat com Versió directa o Fem empresa, al Canal 33. També ha escrit llibres de divulgació científica, com Seres y estrellas, sobre l'origen de la vida, l'evolució humana i la comprensió de l'univers.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: