Ara Llibres | Catàleg | Con los ojos cerrados
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Con los ojos cerrados
Autoria:

Àngels Ponce, Miguel Gallardo

Traducció:

Ana Mata Buil

Gènere:

Creixement personal

Data de publicació:

09/07/2009

ISBN:

9788493660253

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

120

Tags: Coneixement , Pràctic

Con los ojos cerrados

Àngels Ponce, Miguel Gallardo

Ahora tienes la oportunidad de dar a tus hijos algo que te agradecerán toda la vida: Con los ojos cerrados, la primera guía para enseñarles a pensar. Cómo potenciar los pensamientos positivos y cazar los pensamientos negativos, cómo soñar despiertos para definir nuestros objetivos, cómo vencer a los monstruos de la imaginación... En definitiva, cómo potenciar el pensamiento optimista para alcanzar la felicidad. Y es que el 50% de las causas del bienestar son innatas, y el 10% depende de la situación personal, pero... ¡el otro 40% se puede aprender. educar y entrenar! Un libro ilustrado con divertidas actividades para hacer juntos mayores y pequeños.

Àngels Ponce

Àngels Ponce (Barcelona, 1967) és terapeuta familiar. Treballa amb pares, mares i germans de nens amb discapacitat, i també imparteix cursos i conferències a famílies i professionals. Viu amb la seva família prop de la muntanya de Montserrat.

Vegeu tots els seus llibres >

Miguel Gallardo

Miguel Gallardo (Lleida, 1955) col·labora com a il·lustrador en publicacions com La Vanguardia, El País, o The New York Times. Ha guanyat diversos premis, entre ells dos Junceda, dos SND (Society of Newspaper Design) i el Nacional de còmic de Catalunya de 2008 per Maria i jo, un llibre sobre la seva filla Maria, de dotze anys, que té autisme.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: