Ara Llibres | Catàleg | Olor de violetes
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Olor de violetes
Autoria:

Josep Campmajó

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

28/01/2010

ISBN:

9788493718367

Format:

13 x 21

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

192

Tags: Catalunya

Olor de violetes

Josep Campmajó

Esbrinar quin significat té el somriure maliciós del cos que uns pescadors troben surant al mar és l'inici d'un viatge als límits entre la realitat i la fantasia d'un narrador internat en un sanatori psiquiàtric i d'una dona a qui la vida no ha tractat generosament.

Un viatge a l'extrem dels desitjos i al llindar de la supervivència de la ment explicat amb un discurs torrencial i lúcid, de gran potència verbal i impregnat d'humor negre. Somni, irrealitat, certesa i poesia es confonen fins a trobar la clau de volta: l'olor de violetes.

«Una veu crida el meu nom. Quin és el meu nom? L'he oblidat. Fa tant temps que imagino altres vides que la meva ha quedat diluïda en un oblit indecent.»

Josep Campmajó

Josep Campmajó (Girona, 1968) és al capdavant d'una empresa familiar especialitzada en el món del disseny gràfic i els muntatges efímers. Format tècnicament en el camp de les noves tecnologies, forma part de l'equip que organitza els Premis Blocs Catalunya i té bloc propi. La seva primera incursió en el món literari vingué de la mà de la XXIX edició del Premi Just M. Casero de novel·la curta, de la en fóu guanyador.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: