Ara Llibres | Catàleg | La filla de l'hostalera
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La filla de l'hostalera
Autoria:

Anna Tortajada

Gènere:

Novel•la històrica

ISBN:

9788493660192

Format:

15,5 x 33,3

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

296

La filla de l'hostalera

Anna Tortajada

En el Sabadell feudal del segle XIV, Arraona, la filla de l’hostalera, es deleix per decidir el seu futur. Només pot comptar amb la seva amiga Elisendis, d’un estament molt diferent, i que tampoc no es vol resignar al paper que li assigna l’època. Lligades per un vincle indestructible, es rebel•len contra tot i tothom, mentre la vila es fa gran amb el comerç de bestiar, de sous i de teixits, i s’acosta inexorablement a una transformació crucial.

A cavall del relat mític i la novel•la històrica, seguint els amors i peripècies d’aquestes dues dones, Anna Tortajada recrea amb la veu propera i evocadora de les rondalles d’abans la fundació d’Arraona —l’origen de l’actual Sabadell— i, especialment, el seu creixement de quatre segles més tard fins a convertir-se en vila reial el 1366.

Anna Tortajada

Anna Tortajada és escriptora i ha treballat durant molts anys com a traductora de l’alemany al català i al castellà de textos tècnics i literaris. Com a escriptora ha conreat diversos gèneres: la novel·la juvenil, amb quatre títols publicats; alguns contes per a nens i nenes, i un conte per a totes les edats. Ha publicat novel·les de viatges tot i que ella en diu ‘de denúncia’: El crit silenciat, Filles de la sorra, i Per fi, Brasil (amb la col·laboració de Natza Farré). I també ha conreat la novel·la històrica amb Crònica d’una reina i La dama. A banda d’escriure, col·labora amb diversos mitjans de comunicació, fa xerrades i participa en activitats de foment de la lectura. És autora de Les habitacions tancades, publicada per Amsterdam (2007) i La filla de l'hostalera (2010).

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: