Ara Llibres | Catàleg | Diari d'un progre desconcertat
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Diari d'un progre desconcertat
Autoria:

Iu Forn

ISBN:

9788492907526

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

184

Diari d'un progre desconcertat

Iu Forn

Què passa quan es canvia la pana per la gomina? Es pot repicar i anar a la manifestació?

En un món on els límits entre l'esquerra i la dreta es desdibuixen i els ideals d'ahir ja només són l'acudit d'avui, el progre desconcertat busca el seu lloc entre el despatx fengshui i la filosofia okupa. A través d'un diari personal i un bloc a Internet, vol transmetre al lector la bona nova de la seva ideologia: els transgènics, la religió, el pacifisme, Palestina... Però, qui és el misteriós interlocutor que l'ataca sense pietat i desmunta tòpic rere tòpic?

Amb l'humor corrosiu que el caracteritza, el periodista Iu Forn ens submergeix en el marasme ideològic d'uns progres del pensament que han deixat de fer peu en la piscina de l'actualitat.

Iu Forn

Iu Forn (Badalona, 1962) és periodista, guionista i escriptor. Actualment col·labora al diari Avui i al programa Versió RAC1. És autor dels llibres Diccionari (abreujat) del bon culer, El tripartit vist des de Madrit, Jordi Pujol al país de les caramelles, El candidat (Amsterdam) i Mi cuaderno azul.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: