Ara Llibres | Catàleg | Una terra estranya
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Una terra estranya
Autoria:

Jhumpa Lahiri

Traducció:

Ainara Munt Ojanguren

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

09/03/2010

ISBN:

9788493718350

Format:

14,8 x 23,3

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

336

Una terra estranya

Jhumpa Lahiri

La guanyadora del premi Pulitzar ens presenta un recull immillorable de sis històries, les més profundes i emotives que ha escrit fins ara. Els protagonistes, fills d'immigrants indis que han prosperat als Estats Units, es debaten entre la vida americana i el desarrelament, el sentiment de pertinença als costums del país on han nascut i l'eco sempre present de la cultura dels seus pares.

Una prosa rica y exquisida, travessada de saviesa emocional, i una delicada interpretació del conflicte entre generacions en l'amor i el desamor, en l'amistat i la família, de la mà d'uns personatges propers i univesals, éssers desorientats que habiten en una terra estranya.

"I allà, arran de la porta, es va adonar que per primer cop a la vida el pare s'havia enamorat"

Jhumpa Lahiri

Jhumpa Lahiri va néixer l’any 1967 a Londres. Filla de pares d’origen indi, va créixer als Estats Units. Amb només quatre obres publicades: Intèrpret d’emocions, The Namesake, Una terra estranya (Amsterdam, 2010) i La fondalada (Amsterdam, 2014), ha recollit diversos premis, entre ells, el Pulitzer, el PEN/Hemingway Award, el Frank O’Connor International Short Story Award i una beca Guggenheim. L’any 2012 va entrar a l’American Academy of Arts and Letters .

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: