Ara Llibres | Catàleg | Ens hem fet grans
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Ens hem fet grans
Autoria:

Mònica Planas

Data de publicació:

25/03/2010

ISBN:

9788492907557

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

232

Ens hem fet grans

Mònica Planas


La història d'un somni explicada pels seus protagonistes


"L'èxit d'aquesta ràdio és de l'equip, de la gent que hi treballa"

Jordi Basté

"El que en Queco, en Manel i jo valorem en mirar enrere i contemplar aquests nou anys és que a l'estudi hem rigut com animals"
Toni Soler

"Tots som 1, diu l'eslògan. També els que ja no hi som"
Albert Om

"La frase més sentida durant aquesta dècada a la redacció de l'emissora ha estat: No, del RACC de les grues, no. Truco de RAC1"
Òscar Dalmau i Òscar Andreu

"Una cançoneta em ballava pel cap feia setmanes (..). Eto'o va marcar i vaig cantar: Eto'o, Eto'o, comment  tu t'appelles, je m'appelle Samuel"
Joan Maria Pou

"A tot l'equip ens emociona poder fer realitat molts desitjos dels oients"
Elisenda Camps

"Aquesta ha estat una de les claus de l'èxit de RAC1: la gent de RAC1, que s'estima la casa, que han volgut tirar endavant el projecte"
Toni ClapésMònica Planas

Mònica Planas és crítica televisiva al diari Ara i a Mundo Deportivo, i sovint ha escrit articles i reportatges per l’AvuiLa Vanguardia i la revista Sàpiens. Col·labora a El Matí de Catalunya Ràdio, i anteriorment també ha col·laborat a l'Arucitys de 8TV, a La Tribu de Catalunya Ràdio i a La Segona Hora de RAC1.  Va treballar a Aquest any, cent! de TV3 i a El Matí de Catalunya Ràdio amb l'Antoni Bassas, i ha subdirigit el Problemes Domèstics de RAC1 (Premi Ondas 2001), El Món a RAC1 de Xavier Bosch i el programa dels 20 anys de TV3. També va dirigir i presentar els programes dels 10 anys de RAC1. És també professora de periodisme a la Facultat de Comunicació Blanquerna.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: