Ara Llibres | Catàleg | Poemas africanos
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Poemas africanos
Autoria:

Pepe Rubianes

Gènere:

Veus del país

Data de publicació:

25/03/2010

ISBN:

9788493768218

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Tapa dura amb sobrecoberta

Núm. de pàgines:

128

Tags: Viatges , Música , Llengua

Poemas africanos

Pepe Rubianes

Este libro impresionante reúne una parte esencial de la obra literaria de Pepe Rubianes. Totalmente inédito hasta la fecha, Poemas africanos recoge los tres grandes viajes de Pepe Rubianes a África (los dos de Etiopía y el de Kenia), testimonios de un tiempo esencial en la vida del artista y de un viaje hasta lo más profundo del alma humana. Poemas africanos es un descubrimiento para cualquiera que se acerque a estos grandes poemas, la revelación de que Pepe Rubianes fue siempre mucho más que un actor: fue un artista integral y polifacético que fue más allá de su tiempo para construir una obra profunda y coherente.

«Siento huir temblando,
mezclada en esta caliente brisa de África,
toda la oscuridad de mi vida.»

Pepe Rubianes

Pepe Rubianes (Villagarcía de Arousa, 1947 - Barcelona, 2009) era fill de mariners, i durant tota la seva infància va sentir meravelloses històries del mar que el van aficionar a viatjar. Va debutar com a actor de teatre el 1970. El seu talent pels monòlegs e va gorjar amb obres com Pay-Pay, Sin palabras o Ssscum, tot i que el seu monòleg més conegut va ser Rubianes: 15 años, després anomenat Rubianes solamente, que bva representar durant més de deu anys. Posteriorment va estrenar Lorca eran todos i La sonrisa etíope. Malgrat la seva afició per l'escriptura, l'únic llibre que va publicar abans de Poemas africanos va ser Me voy (Now Books, 2007).

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: