Ara Llibres | Catàleg | Sexe com Déu mana
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Sexe com Déu mana
Autoria:

Ksawery Knotz

Traducció:

Moisés Delgado

Data de publicació:

13/05/2010

ISBN:

9788492907533

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

248

Sexe com Déu mana

Ksawery Knotz

El religiós polonès Ksawery Knotz desgrana consells pràctics -i teològics- a les parelles que vulguin posar salsa a la seva vida sexual. El sexe en el matrimoni no hauria de ser avorrit: al contrari, és una cosa santa -i una santa cosa- i hauria d'estar carregat de fantasia.

El pare Ksawery transmet aquest missatge a totes les parelles que estimen Déu: tenir una bona vida sexual no forma part de la llista de pecats. Per això, escriu aquest llibre amb l'objectiu d'eliminar tabús i els sentiments de culpabilitat de la ment dels catòlics, basant-se en la seva experiència com a acompanyant espiritual de moltes parelles.

Sexe com Déu mana s'ha convertit ràpidament en un sorprenent èxit de vendes tant al seu país com a la resta del món.

El pare Ksawery Knotz és sacerdot franciscà i viu en un monestir prop de Cracòvia. Afirma que no cal estar malalt del cor per ser cardiòleg.

Ksawery Knotz

El pare Ksawery Knotz (1965)  és sacerdot franciscà i viu en un monestir a prop de Cracòvia. Des de 1991 és un sacerdot al convent dels Frares Menors Caputxins. Va estudiar al PAT a Cracòvia, a Fribug i a la Universitat Catòlica de Lublin. Va ser capellà de la universitat i va dirigir un grup de la Renovació Carismàtica Catòlica i de la comunitat Neocatecumenal. Afirma que no cal estar malalt del cor per ser cardiòleg.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: