Ara Llibres | Catàleg | Barcelona ètnica. Una guia dels millors restaurants de cuina exòtica de la ciutat
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Barcelona ètnica. Una guia dels millors restaurants de cuina exòtica de la ciutat
Autoria:

Teresa Vallbona

Gènere:

Gastronomia i oci

Data de publicació:

20/05/2010

ISBN:

9788492907571

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

144

Tags: Barcelona , Viatges , Cuina

Barcelona ètnica. Una guia dels millors restaurants de cuina exòtica de la ciutat

Teresa Vallbona

Barcelona és una metròpoli moderna i cosmopolita on conviuen més de 160 nacionalitats diferents. Aquesta gran riquesa multicultural fa que la ciutat aplegui sabors i olors d'arreu del món; i és que la gastronomia ens permet conèixer i tastar una mica millor la cultura i les tradicions ancestrals de pobles molt llunyans que, per qüestions diverses, són ara els nostres veïns. Barcelona ètnica és un viatge gastronòmic a través d'Àfrica, d'Amèrica Llatina i d'Àsia. Coneix noves cultures, nous sabors i noves olors: només cal que tinguis gana i els cinc sentits preparats per viure una experiència ètnica.

Teresa Vallbona

Teresa Vallbona Pujol (Premià de Dalt, 1982) és llicenciada en Humanitats i Periodisme. Ha treballat als diaris Avui i ADN. Actualment treballa al diari oficial de la fira ARCO, i als gabinets de premsa del Festival de Cinema de Sitges i del festival Sónar, a més de col·laborar en diverses publicacions de la seva comarca. Té a punt una guia "diferent" d'Eivissa i Formentera que es publicarà a Itàlia per FBE Edizione i està treballant en la redacció d'un llibre sobre biografies de dones.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: