Ara Llibres | Catàleg | Mar de roselles
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Mar de roselles
Autoria:

Amitav Ghosh

Traducció:

Iñaki Tofiño i David Cañadas

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

09/06/2010

ISBN:

9788492941032

Format:

14,8 x 23,3

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

528

Tags: Internacional

Mar de roselles

Amitav Ghosh

La primera novel·la d'una trilogia excepcional, elogiada per The New York Review of Books i finalista del Man Booker Prize el 2008.

L'Índia, 1838. Just abans de la guerra de l'Opi, una tripulació heterogènia, formada per mariners, polissons i convictes, gent d'alta societat i de les classes populars, prínceps aventurers i noies fugitives, es veurà immersa en un viatge tumultuós i ple d'aventures a bord d'un vaixell d'esclaus.

Des dels exuberants camps de cascall del Ganges fins als tornassols blaus turquesa d¡alta mar, passant pels carrerons de l'exòtica Xina, aquesta magnífica novel·la no sols resumeix la historia colonial de l'Orient, sinó que ens endinsa en les vivències d'uns personatges apassionants. L'obra mestra d'un dels millors novel·listes del món.

«El so alegre de les cançons de mariners va deixar pas a tonades d'una altra mena, salvatges i discordants, i fins i tot l'olor del vaixell va començar a canviar, amb les aromes d'espècies que es filtraven a través de les fustes.»

Amitav Ghosh

Amitav Ghosh (Calcuta, 1956) ha escrit una desena de llibres i col·labora habitualment amb publicacions com The New Yorker i Granta. També fa de jurat en festivals internacionals de cinema. Ha estat professor de les universitats de Delhi, Columbia i Harvard, però ha deixat la docència per dedicar-se a escriure la trilogia de novel·les Ibis, de la qual Mar de roselles és el primer volum.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: