Ara Llibres | Catàleg | Barcelona en família
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Barcelona en família
Autoria:

Mònica Cuende Lozano

Gènere:

Gastronomia i oci

Data de publicació:

09/06/2010

ISBN:

9788492907625

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

232

Tags: Viatges , Barcelona

Barcelona en família

Mònica Cuende Lozano

Activitats gratuïtes per fer junts grans i petits.

Gaudir de la ciutat amb la família sense buidar les butxaques? Sí, és possible! A Barcelona en família trobaràs idees de tota mena per disfrutar del temps d'oci amb els més petits de casa, tinguin l'edat que tinguin. Podreu resseguir plegats la història de Barcelona amb rutes culturals i artístiques; fareu salut amb propostes esportives per moure el cos a prop de casa; us submergireu en les tradicions i festes populars; us retrobareu amb la natura, tindreu cura del medi ambient i sensibilitzareu els vostres fills perquè un món millor sigui possible. I tot això, sense gastar ni un euro!

Mònica Cuende Lozano

Mònica Cuende Lozano és llicenciada en Periodisme per la Universitat Ramon Llull i diplomada en Relacions Públiques per l'Escola Superior de Relacions Públiques de la Universitat de Barcelona. Ha publicat en diversos mitjans com El País, Colors Magazine o Time Out, entre altres, i també ha desenvolupat la comunicació de festivals, esdeveniments, empreses i ONG. Des de la infància, la Mònica sent un gran amor per la natura i la cultura. La seva curiositat l'ha portat a voler descobrir Barcelona per terra, mar i aire. Tot plegat és un bon resum dels motius que l'han empès a escriure amb entusiasme el llibre Barcelona en família.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: