Ara Llibres | Catàleg | Elogi de la passió pura
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Elogi de la passió pura
Autoria:

Sebastià Serrano

Gènere:

Creixement personal, Ficció

Data de publicació:

01/07/2010

ISBN:

9788492941179

Format:

14,8 x 23,3

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

168

Tags: Coneixement

Elogi de la passió pura

Sebastià Serrano

Guanyadora del Premi Ramon Llull de 1990 i inexplicablement introbable durant més d’un decenni, Elogi de la passió pura és una novel·la avançada al seu temps, on la comunicació, la creativitat i les emocions es fonen en una història al voltant d’un esportista d’elit.

La tensió de la final de la Copa d’Europa d’Atletisme a Amsterdam, l’entrenament, penjant d’un fil, per als Jocs Olímpics de Moscou, l’inici a flor de pell i ple de descobertes de les relacions amb la Rosa o l’orgull il·lusionat per la publicació del primer llibre, són experiències que el protagonista, un atleta retirat de la competició, fa passar pel sedàs de la seva memòria. Un atleta que també es deu a l’arquitectura i la poesia, en la cruïlla de tres disciplines regides pel domini de l’espai i el temps, i a qui un daltabaix personal porta a cercar l’equilibri de la mà d’una dona especial i serena, la Sàlvia, d’un món totalment aliè al seu.

«La Rosa em deia que jo sabia escoltar. M'ho deia i a mi em feia gràcia de sentir-li-ho dir. M'agradava de sentir-la parlar, de veure-la com s'expressava i em fixava en els seus petits rituals carregats sempre de la tendresa de les coses senzilles. La sentia, la veia, la mirava, l'observava, l'escoltava i l'estimava.»

Sebastià Serrano

Sebastià Serrano. Bellvís, Pla d'Urgell, 1944. És catedràtic de lingüística a la Universitat de Barcelona, on imparteix classes de Teoria de la Comunicació i Lingüística. Ha fet conferències i cursos a moltes universitats, entre d'altres, a Amsterdam, Madrid, Lió, Roma, París, Salamanca, Buenos Aires, Mèxic o Estocolm. Ha obtingut premis com l'Anagrama, el Joan Fuster, el Ramon Llull o la Creu de Sant Jordi. Actualment fa de col·laborador al programa Divendres de TV3. Ha publicat llibres súper vendes com ara El regal de la comunicació.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: