Ara Llibres | Catàleg | La llista
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La llista
Autoria:

Laia Fàbregas

Data de publicació:

16/09/2010

ISBN:

9788492941070

Format:

14,8 x 23,3

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

200

La llista

Laia Fàbregas

‘Es va morir durant l’aterratge’, explica ella al començament d’aquesta novel·la de bellesa exacta com la d’un trencaclosques. Un avi extremeny i una jove holandesa s’han trobat en un avió que va de Barcelona a Amsterdam. S’han assegut a la mateixa fila i han conversat una mica. Però ell mor i, en sortir de l’avió, sense saber per què, ella s’endú una capsa de fusta que el seu company de viatge volia ensenyar al seu fill gran. Amb el vincle d’aquesta capsa tancada, tots dos s’alternen capítol a capítol per explicar una història on conflueixen l’amor incondicional i una misteriosa llista de noms.

Una història narrada amb una sensibilitat única sota la qual els fets més quotidians es converteixen en singulars i irrepetibles. Amb La llista Laia Fàbregas es confirma com una de les veus més universals i, alhora, amb més personalitat de la nova narrativa catalana.

“Mai sabré com haurien anat les coses si ella no hagués sabut res de la llista.”

Què n'han dit?

“L’escriptura concisa i atenta als detalls, remet a Agotha Kristof i Amélie Nothomb.”
Julià Guillamon, La Vanguardia.

Laia Fàbregas

(1973) Va néixer a Barcelona i es va traslladar a Holanda l’any 1997. Ha seguit estudis de belles arts a Barcelona i de gestió cultural i artística a Rotterdam. Viu entre Catalunya i Holanda i escriu en català i holandès. L’any 2008 va publicar La nena dels nou dits i va rebre l’elogi unànime de la crítica. L’any 2010 va presentar la seva segona novel·la, La llista (Amsterdam Llibres), que la va confirmar arreu d’Europa com un ferm talent literari. Dies de cel groc és la seva nova proposta.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: