Ara Llibres | Catàleg | El sopar
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El sopar
Autoria:

Herman Koch

Traducció:

Maria Rosich Andreu

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

23/09/2010

ISBN:

9788492941223

Format:

14,8 x 23,3

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

256

Tags: Intriga , Internacional

El sopar

Herman Koch

Un thriller provocador, una tragicomèdia familiar políticament incorrecta. La millor novel·la de Herman Koch, traduïda a deu llengües i inspirada en el crim del caixer automàtic de Barcelona.

Fins on pot arribar un pare per protegir el seu fill? Fins a quin punt pot justificar una acció abominable que li pot destruir la vida, que el pot tancar a la presó durant anys?

Dues parelles surten una nit a sopar a un restaurant de moda. Parlen de les últimes pel·lícules, de les vacances... del que sigui per evitar abordar allò que més els preocupa: el futur dels seus fills.
Després d’una festa de l’escola, en Michel i en Rick han comès un delicte esfereïdor. N’hi ha imatges comprometedores penjades a Youtube, i la detenció sembla imminent. Però no tots els adults pensen actuar igual.

«Com hauria estat aquesta nit si, un parell d’hores abans, m’hagués quedat tranquil•lament al pis de baix, esperant l’hora d’anar cap al restaurant, en lloc de pujar les escales fins al pis de dalt, a l’habitació d’en Michel?»

Herman Koch

Herman Koch (Arnhem, 1953) és escriptor, realitzador de programes de televisió i columnista. Ha publicat les novel·les Red ons, Maria Montanelli (1989), Eindelijk oorlog (1996), Eten met Emma (2000), Odessa Star (2004) i Denken aan Bruce Kennedy (2005). Amb El sopar, èxit de vendes als Països Baixos amb més de 350.000 exemplars, ha obtingut els premis més destacats del seu país, com ara l’NS Publieksprijs del 2009.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: