Ara Llibres | Catàleg | Amb el cor a la mà
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Amb el cor a la mà
Autoria:

Chris Cleave

Traducció:

Ricard Biel

Data de publicació:

28/10/2010

ISBN:

9788492941087

Format:

14,8 x 23,3

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

264

Amb el cor a la mà

Chris Cleave

“Cleave aconsegueix, amb la seva narració commovedora, fer trontollar les concepcions ètiques dels lectors… Una història entranyable sobre el triomf de les persones.” (The New York Times)
 
En un intent desesperat per salvar el seu matrimoni, l’Andrew i la Sarah O’Rourke fan un viatge a Nigèria, però allà un esdeveniment terrible els obliga a prendre una decisió de vida o mort. Dos anys més tard, la refugiada nigeriana de setze anys Little Bee es presenta per sorpresa a casa dels O’Rourke, en un barri benestant de Londres. Aquesta visita  desencadenarà un nou trasbals en la vida de la Sarah, que haurà d’enfrontar-se per fi als fantasmes del passat, però al capdavall la relació amb la Little Bee la farà més forta, generosa i humana.
 
Una novel·la intel·ligent i emocionant que equilibra a la perfecció humor i drama, combina una història esgarrifosa amb una reflexió sobre la condició humana i ens regala dos personatges inoblidables.
 
 
“…tremolava asseguda al banc de l’església quan vaig entendre que no plorem pels morts. Plorem per nosaltres mateixos.”

Chris Cleave

Chris Cleave (Londres. 14 de maig del 1973). Viu a Londres amb la seva dona i tres criatures. La seva primera novel·la, Incendiary, va guanyar el premi Sommerset Maugham el 2006 i va ser finalista del premi Commonwealth Writers, va guanyar el premi Club del llibre del mes per a una primera novel·la el 2005 als Estats Units i el premi special del jurat al Prix des Lecteurs de França el 2007. Chris Cleave ha estat cambrer, navegant de llarga distància, professor de navegació marina, pioner d’Internet i periodista. L’altra mà, de gran èxit als Estats Units i Gran Bretanya, és la seva segona novel·la.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: