Ara Llibres | Catàleg | La carta
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La carta
Autoria:

Sarah Blake

Traducció:

Miquel Panadès

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

14/10/2010

ISBN:

9788492941193

Format:

14,8 x 23,3

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

320

Tags: Internacional , Història

La carta

Sarah Blake

Ambientada en plena Segona Guerra Mundial, La carta és una novel·la corprenedora que ha significat el salt internacional de Sarah Blake.

A banda i banda de l’Atlàntic, tres dones no saben fins a quin punt s’encreuaran les seves vides. Elles són l’Iris James, la metòdica encarregada de l’oficina de correus de Franklin, a Massachusetts; l’Emma Fitch, la flamant dona del metge local, que espera amb delit l’arribada del correu amb notícies del seu marit, que és a Londres ajudant els ferits en els bombardejos, i la periodista Frankie Bard, la veu que explica per ràdio als americans l’horror de la guerra a la vella Europa. Què passaria si alguna d’elles decidís no fer arribar una notícia al seu destí?

«Cada història, sigui d’amor o de guerra, és una història sobre mirar cap a l’esquerra quan hauríem d’haver mirat cap a la dreta.»

Sarah Blake

Nascuda a Nova York, Sarah Blake és autora d’un llibre de poemes, Full Turn (1989), un llibre d’artista, Runaway Girls (1997), en col·laboració amb Robin Kahn i dues novel·les, Grange House (2000) i la present La carta. Ha esta professora de secundària a Colorado i Nova York. Ha ensenyat en tallers literaris al Fine Arts Works Center a Provincetown, Masachussetts i al Writer’s Center de Bethesda, Maryland, a la Universitat de Maryland i a la Universitat George Whashington. Viu a Washington DC amb el seu marit, el poeta Joshua Weiner i els seus dos fills.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: