Ara Llibres | Catàleg | La felicitat no té preu
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La felicitat no té preu
Autoria:

Antoni Bolinches

Gènere:

Creixement personal

Data de publicació:

16/11/2010

ISBN:

9788492907502

Format:

13 x 20

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

128

Tags: Coneixement

La felicitat no té preu

Antoni Bolinches

A través de les paraules sàvies de Balzac, Emerson, Sèneca, Nietzsche o Tagore, entre molts altres, Antoni Bolinches ens acosta l’essència de la felicitat, un bé escàs d’un valor incalculable.

«No hi ha felicitat més autèntica que aquella que s’experimenta quan expressem part del que som en allò que fem. Aquesta és una mena de felicitat que, precisament perquè no té preu, té més valor.»

Antoni Bolinches

Antoni Bolinches (Barcelona, 1947) és llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació amb grau de llicenciat en Psicologia i màster en Sexualitat Humana. És un dels instructors de la psicologia humanista a Catalunya i està especialitzat en el tractament dels conflictes de parella, les disfuncions sexuals i les teràpies de creixement personal, des d’una metodologia pròpia coneguda com Teràpia Vital. Col·labora habitualment en diversos mitjans de comunicació. L’èxit dels seus llibres, com ara La felicitat personal, Sexe savi o Peter Pan pot créixer, l’ha convertit en un autor de referència per a les noves generacions de psicòlegs.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: