Ara Llibres | Catàleg | Barcelona tràgica (Ed. de butxaca)
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Barcelona tràgica (Ed. de butxaca)
Colecció:

Ara Mini

Autoria:

Andreu Martín

Data de publicació:

12/01/2011

ISBN:

9788493809560

Format:

12,5 x 19

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

400

Tags: Barcelona

Barcelona tràgica (Ed. de butxaca)

Andreu Martín

“A baix la guerra!” La revolta i el caos s’han apoderat de Barcelona.És el 27 juliol de 1909 i a les barricades, les vagues i les primeres confrontacions armades entre exèrcit i població s’hi afegeix la crema de convents i esglésies per tota la ciutat. Barcelona crema.

Un mes abans, els germans Estrada han enterrat la seva mare a la parròquia del Rosari del barri de Sant Gervasi. A l’altre extrem de la ciutat, al barri obrer de Pekín, prop d’on Vicenç Estrada té la seva fàbrica, ha aparegut una nena violada. Feliu, el capellà, sap qui ha comès aquest acte terrible, però, en aquests moments, enfrontar-s’hi li pot costar la vida.

Una novel·la per reviure l’emoció, la tensió i la incertesa que els barcelonins van viure durant la Setmana Tràgica. Imprescindible, com totes les novel·les d’Andreu Martín

 

Andreu Martín

(Barcelona, 1949), guardonat amb el premi Pepe Carvalho de novel·la negra i, més recentment, amb el Premi Sant Joan Unim per Cabaret Pompeya, és un dels escriptors més estimats de Catalunya. Autor de nombroses novel·les policíaques ambientades a Barcelona, ha publicat en castellà, català, alemany, italià, francès, neerlandès, lituà, basc i bable. Al 2009 va publicar, al segell Alisis, "Barcelona tràgica", fruit d’un apassionat treball de documentació sobre la Setmana Tràgica.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: