Ara Llibres | Catàleg | Urpes de seda
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Urpes de seda
Autoria:

Maria Català

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

08/02/2011

ISBN:

9788492941315

Format:

14,8 x 23,3

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

136

Urpes de seda

Maria Català

La Mar Castells, rica hereva de la filatura Punt i seda, no és ni vol ser una noia convencional. Passeja sola pel cementiri, i espera l’arribada d’un príncep blau a qui lliurar-se en cos i ànima. La passió autèntica que governa la seva vida acabarà destruint-la... Però no és el primer cop que això passa en aquesta família. Les rígides estructures de la Catalunya del segle xx i l’ambició dels qui anhelen la fortuna dels Castells asfixien qualsevol que gosi sortir del camí.

“L’havia desitjat cada una de les mil i una nits. El pensava i el formigueig la posseïa. Però de portes enfora, seca, erma, dura, transmutada en roca.”

Què n'han dit?

“Una història de dones fortes amb vides complicades i amors no correspostos escrita amb remarcable voluntat d’estil i senzillesa narrativa. Una novel•la per començar un trajecte que pot portar lluny la seva autora.”
Joan Josep Isern

Maria Català

Maria Català (Mataró, 1949) va estudiar Magisteri i ha compaginat l’ensenyament amb l’educació dels seus quatre fills, la passió pels viatges i la literatura. La seva primera novel·la, On reposen els somnis, va ser finalista del Concurs de Novel·la Curta de la Universitat de Lleida l’any 2002. També ha publicat El alcalde de la Malena.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: