Ara Llibres | Catàleg | Vici inherent
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Vici inherent
Autoria:

Thomas Pynchon

Traducció:

Ferran Ràfols Gesa

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

02/03/2011

ISBN:

9788492941360

Format:

14,8 x 23,3

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

440

Tags: Internacional

Vici inherent

Thomas Pynchon

La novel·la més àcida de Thomas Pynchon, autor nord-americà imprescindible, ens transporta a la Califòrnia psicodèlica de finals dels anys seixanta: un retrat hilarant i corrosiu del final d’una era de llibertat. Barbies en biquini, especuladors immobiliaris, policies corruptes, surfers il·luminats, hippies, rockers, jugadors i sobretot molt de fum de marihuana: l’aire que envolta el detectiu Doc Sportello no podria estar més viciat. La seva exnòvia, Shasta Fay Hepworth, ha desaparegut amb el magnat de la construcció Mickey Wolfmann. Sportello els segueix el rastre de Los Angeles a Las Vegas, tot i que les pistes semblen apuntar a l’inquietant vaixell L’Ullal d’Or.

«Conduir fins a Santa Monica era com tenir al·lucinacions sense haver de passar per la molèstia d’adquirir i després prendre una droga determinada.»

Thomas Pynchon

Thomas Pynchon (Nova York, 1937). Considerat per públic i crítica un dels millors autors contemporanis, apareix en els darrers anys entre els candidats al premi Nobel de literatura. Entre les seves obres cal destacar Gravity’s Rainbow, Vineland, Mason & Dixon i A contrallum (aquesta darrera, publicada per Amsterdam). Se sap poc de la seva vida, ja que evita aparèixer als mitjans de comunicació i difondre dades personals.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: