Ara Llibres | Catàleg | Per què llegir els clàssics, avui
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Per què llegir els clàssics, avui
Autoria:

Laura Borràs

Data de publicació:

22/03/2011

ISBN:

9788492907977

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

192

Per què llegir els clàssics, avui

Laura Borràs

Mai no és tard per arribar als clàssics, perquè precisament pel fet de ser-ho, guarden al seu interior un secret inexhaurible. El clàssic sempre és generós. D’Èsquil a Joyce, passant per Flaubert, Ausiàs March, Goethe i autors contemporanis com ara Màrius Sampere o Joan Margarit, Laura Borràs ens guia en un viatge apassionant pels pilars de la literatura i ens respon amb un sí rotund a la pregunta de si té sentit, en ple segle XXI, llegir els clàssics.

“Reivindicar la necessitat de la lectura pot semblar un acte d’ingenuïtat. I, tanmateix, cal fer-ho. La literatura té un component fonamental d’aventura. Implica endinsar-se en mons que poden ser completament diferents del nostre, probablement desconeguts i, per això, fascinants! La literatura és en gran mesura un viatge. Permeteu-me, doncs, la metàfora, i deixeu-me que us faci de guia pels viaranys i giragonses d’aquest món.”

Laura Borràs

Laura Borràs (Barcelona, 1970) és autora de Per què llegir els clàssics, avui (Ara Llibres, 2011), Dos amants com nosaltres (Ara Llibres, 2012) i Clàssics moderns (Ara Llibres, 2013). Ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació com a experta en literatura. Entre altres càrrecs públics, ha estat diputada al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats d’Espanya, consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, directora de la Institució de les Lletres Catalanes i és professora de Teoria de la Literatura i Literatura Comparada a la Universitat de Barcelona. Va guanyar el premi Atlàntida 2010 per la seva tasca en favor de la promoció de la lectura al programa Els matins de TV3.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: