Ara Llibres | Catàleg | Albada a Lisboa
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Albada a Lisboa
Autoria:

Lluís Busquets i Grabulosa

Data de publicació:

15/06/2011

ISBN:

9788493786885

Format:

15,5 x 22,3

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

184

Albada a Lisboa

Lluís Busquets i Grabulosa

És cert que existeix una comissió secreta de la Generalitat anomenada «Horitzó 2014» que estableix contactes amb personalitats d’arreu del món per buscar complicitats de cara a la independència de Catalunya? Què fan els delegats d’aquesta comissió entrevistant-se a Lisboa amb el militar Otelo Saraiva de Carvalho, estrateg principal de la revolució dels Clavells de 1974?

Un antic professor de filosofia, requerit per facilitar el contacte amb Saraiva de Carvalho, ha aprofitat el viatge per passar el cap de setmana a Lisboa amb la família —dona i fill de vuit anys—, però la retrobada impensada amb una antiga amant per la qual sent una atracció obsessiva converteix el plaer del viatge en un laberint de difícil sortida.

«No ens deixen ni pactar un petit vol gallinaci amb un estatutet. I ara s’apropa el 2014. I ens en cal fer una de ben sonada. Horitzó 2014. La secessió d’Espanya?

Amb les armes dels Mossos d’Esquadra —valga’m Déu val!— o amb la convicció indefugible i irrenunciable dels ciutadans? Anem a pams.»

Lluís Busquets i Grabulosa

Lluís Busquets i Grabulosa (Olot, 1947) és escriptor i, a més de doctor en filologia catalana, llicenciat en filosofia per la Universitat de Barcelona i en sagrada teologia per la Pontifícia Universitat Gregoriana de Roma. Ha col·laborat en mitjans radiofònics i televisius, encara ho fa en mitjans escrits, i ha conreat diversos gèneres literaris. Darrerament han estat èxits de vendes la seva novel·la El Testament de Moisès (2007) i els assajos Última notícia de Jesús el Natzarè (2006), Els evangelis secrets de Maria i de la Magdalena (2009) i Carta al Papa (2010). La seva última obra és Albada a Lisboa (2011), que, com les més recents, també ha estat publicada a Ara Llibres.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: