Ara Llibres | Catàleg | Una novel·la francesa
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Una novel·la francesa
Autoria:

Frédéric Beigbeder

Traducció:

Maria Llopis i Freixas

Gènere:

Ficció

ISBN:

9788492941469

Format:

14,8 x 23,9

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

176

Tags: Internacional

Una novel·la francesa

Frédéric Beigbeder

Frédéric Beigbeder, l’enfant terrible de les lletres franceses s’incorporà al catàleg d’Amsterdam Llibres amb aquesta novel·la, amb la qual ha resultat guanyador del Premi Renaudot.

El 28 de gener de 2008, Frédéric Beigbeder era detingut per consum de cocaïna en la via pública i passava quaranta-vuit hores sota detenció preventiva. Irònicament, uns dies més tard, el seu germà, l'empresari Charles Beigbeder, rebia la Legió d'Honor de mans del president francès. D'aquest succés real naixeria poc temps després Una novel·la francesa.

Sense amagar-se sota la màscara de cap personatge, l’autor ens narra els records d’infància que afloren mentre es troba detingut en una cel·la de dos metres quadrats.

Què n'han dit?

«La qualitat més important d’aquest llibre és, sens dubte, la seva honestedat. Quan un llibre és tant honest, pot conduir, com per descuit, a veritables descobriments sobre la naturalesa humana.» Michel Houellebecq.

Frédéric Beigbeder

Frédéric Beigbeder (França, 1965) es va donar a conèixer al gran públic amb 13,99 euros, que va tenir una gran acollida tant a França com a la resta del món. És un dels intel·lectuals més brillants de França i, alhora, un conegut provocador.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: