Ara Llibres | Catàleg | Quinze lliçons sobre el llenguatge (i algunes sortides de to)
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Quinze lliçons sobre el llenguatge (i algunes sortides de to)
Autoria:

Jesús Tusón

Gènere:

Veus del país

Data de publicació:

08/09/2011

ISBN:

9788415224129

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

208

Tags: Coneixement , Llengua

Quinze lliçons sobre el llenguatge (i algunes sortides de to)

Jesús Tusón

La lliçó magistral de Jesús Tuson. Un elogi del llenguatge. Un cant a la intel·ligència humana.

Després de tota una vida a la Universitat, Jesús Tuson es buida en un llibre imprescindible. Un assaig lliure i global sobre el llenguatge, aquest regal únic que la natura ens ha fet a nosaltres, els humans.

«La facultat del llenguatge és una dotació natural exclusiva de l’espècie humana. Els sapiens, doncs, ni ens podem pensar, ni tan sols imaginar, sense el llenguatge, perquè aquest forma part inalienable de l’univers mental que ens fa ser com som. Sense el tresor lingüístic, ens trobaríem de cop en un passat ben llunyà, potser a una distància aproximada de sis milions d’anys, constituint una espècie probablement paral·lela a la dels actuals ximpanzés. No és aquest, el cas.»

Jesús Tusón

Jesús Tuson Valls (València, 1939) ha estat professor de Lingüística a la Uni­versitat de Barcelona i ara, després de quatre dècades, gaudeix de la condició de jubilat. Ha publicat un bon nombre de llibres, fonamentals en la cultura del nostre país i que han passat de genera­ció en generació, sobre temes relacio­nats amb el llenguatge, entre els quals, El luxe del llenguatge (14 edicions), Mal de llengües (32 edicions), Una imatge no val més que mil paraules (16 edicions), Patrimoni natural (9 edicions), Paraules en la corda fluixa i Això és (i no és) Allò.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: